Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Vekst i alle Multicoms nettbutikker - omsetter nå for 212 MNOK

Vekst i alle Multicoms nettbutikker - omsetter nå for 212 MNOK
F.v Bjørnar Haugli, salgssjef i ELdirekte, Veronica Bugge Fjære, markedssjef Multicom og Hilde Hansen Smeland, markedssjef i Multitrend.
therese.karlsrud.haugen

Multicom.no snudde negativt resultat til overskudd på 5,3 millioner kroner.

ANNONSE

Det meldes om gode nyheter fra landsbygda Åmli i Aust-Agder, når nettkonsernet Multicom nå deler sine tall for 2018. 

Etter et svakt år i 2017, som følger av omstilling, skal konsernet Multicom Group AS, som drifter nettbutikkene Multicom.no, Multitrend.no og Eldirekte.no, nå ha tatt seg opp igjen. Tron A. Løvig, daglig leder i Multicom Group AS.

I fjor omsatte konsernet for i underkant av 212 millioner kroner, som er en økning på nesten 32 millioner fra 2017. Resultatet skal på sin side ha endt på 6,3 millioner kroner, før skatt. Det opplyser selskapet.

Multicom har godt over 20 års erfaring med netthandel, og ble etablert i 1997.  

Snudde resultatet

For Multicom.no, som er konsernets største virksomhet, landet omsetningen på 178 millioner kroner, som også er en økning på nesten 30 millioner fra året før. 

Resultatet ble her forbedret med hele 5,8 millioner kroner til 5,3 millioner, da nettbutikken som blant annet selger datamaskiner og dingser, hadde et negativt resultat i 2017, på grunn av omstillingen.

Også for konsernets øvrige nettbutikker Multitrend.no, som selger interiør og leker, og Eldirekte.no, som selger elektronikk og belysning, skal tallene ha pekt oppover i 2018. 

Resultatet for Eldirekte ble forbedret med omlag 800 000 kroner, mens Multitrends resultat ble tilnærmet likt som i 2017. 

Del artikkel: