Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Velkommen til verdens største dagligvareautomat

Velkommen til verdens største dagligvareautomat
Bestill på nett, kjør til butikken og plukk opp varene i en utleveringsluke. Walmart tester i disse dager ut en gigantisk dagligvareautomat i Oklahoma, USA.
Bilde: Walmart
Bjørn Skomakerstuen
bjorn@ehandel.com

Gigantisk automat kan tilby 30 000 produkter.

ANNONSE

Den amerikanske kjeden Walmart fremstår med dette som et innovativt og prøvende selskap som ønsker et tettere bånd mellom nett og fysiske butikker.

Det siste Walmart-tilbudet, som befinner seg i Oklahoma, USA, er verdens største døgnåpne dagligvareautomat, skriver Business Insider.

Et supersenter

Kundene som ønsker å benytte tilbudet bestiller varene de ønsker på nett, før ansatte på innsiden av det som omtales som Walmart Supercenter klargjør og pakker varene.

Siden blir varene oppbevart på et kjølig sted for at varene ikke skal bli dårlige eller ødelegges. Når kundene ankommer automaten, tilkjennegir de seg ved å taste inn en kode de fikk ved bestillingen - og deretter åpner det seg en luke i veggen hvor varene dukker opp i løpet av et minutt.

30 000 produkter

Automaten kan skilte med 30 000 forskjellige produkter som blant annet kjøtt, fersk frukt, grønnsaker og selvagt det som kan defineres som basisvarer.

Den amrikanske kjeden tilbyr et lignende tilbud ved flere av sine butikker. Kunder som handler på nett kan kjøre frem til et bestemt punkt ved butikkene og få varene utlevert fysisk av en ansatt.

Walmarts største konkurrent på dette feltet er blant annet Amazon Fresh.

Del artikkel: