Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Vellykket start på pakkesamarbeid

Ole Martin N. Evensmo

DHL Express og Reitan Convenience melder om en vellykket start for deres logistikksamarbeid som gjør det mulig for kundene å hente netthandelspakker hos Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven.

ANNONSE

I november i fjor inngikk DHL Express en avtale med Reitan Convenience som gir norske forbrukere mulighet til å hente ut ekspressleveranser hos Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven. Et halvt år senere melder selskapene om en vellykket lansering.

- Hele 90,4 % av brukerne vil anbefale venner og familie å benytte et DHL servicepunkt når de skal motta pakker. Dette er jo et tydelig tegn på en suksess, forteller Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express Norge i en pressemelding.

Kundene oppgir økt fleksibilitet for de som jobber på dagtid, lang åpningstid og god service som grunner til at de er fornøyde.

Pakkeleveranser fra DHL har tradisjonelt sett blitt levert på dør, ofte i forbindelse med netthandel fra utlandet. Innføringen av DHL ServicePoint gir kundene flere muligheter. 103 servicepunkter er nå rullet ut på landsbasis. Det gjenstår enkelte punkter i Nord-Norge, og når de er klare ender de på 113 servicepunkter.

- DHL ServicePoint øker servicegraden til privatkundene ved at det øker deres valgfrihet. Etter bestilling mottar de nå en SMS fra oss, og kan selv velge om de vil ha pakken levert hjem eller hente den på et valgfritt ServicePoint, forteller Aarbog. Antallet private mottakere som nå ønsker å hente sendingen på et ServicePoint nærmer seg 30%.

Reitan Convenience har nærmere 250 000 besøkende daglig, og butikkene er spredt over hele landet.
- Det er mange som får glede av den økte fleksibiliteten, og da er det spesielt hyggelig med den gode tilbakemeldingen hittil. Antallet kunder som bruker tjenesten øker hver eneste uke, og vi vil fortsette å informere alle potensielle brukere om tilbudet. Det ligger et stort potensiale her, forteller kategorisjef i Reitan Convenience Norge, Terje Noreng.

Les flere nyheter om netthandel og logistikk.

Del artikkel: