Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Bestiller du før kl 21, får du varen allerede neste morgen

Bestiller du før kl 21, får du varen allerede neste morgen

Viken Fiber kan nå tilby raskere levering og enklere retur. Gjennom avtalen med helthjem, kan kundene nå motta varen før frokost dagen etter bestilling, og samtidig returnere eventuelle defekte produkter i samme prosess.

Kravet til gode leveringsløsninger blir stadig større, og helthjem Netthandel har nå lansert sin nyeste tjeneste, helthjem Ekspress, sammen med Viken Fiber.

–I samarbeid med Viken Fiber har vi utviklet en unik løsning for levering og retur av utstyr, hvor vi utnytter helthjem-nettverket sine styrker og Viken Fibers 24/7 kundeservice. Utstyr bestilt før kl. 21, leveres helt hjem til kundens postkasse eller på døren, før kl. 07 dagen etter bestilling både hverdag og helg, sier Anders Angen, daglig leder i helthjem Netthandel.

I takt med økende handel av varer og tjenester over nett, har også rask og enkel levering blitt satt i fokus, og Angen er ikke i tvil om at de har funnet morgendagens løsning:

-Kunden får varen sin raskt, og returen er veldig enkel. Det at kunden heller ikke trenger være til stede for å ta imot pakken, oppleves som et stort pluss, og vi er sikre på at vi vil se enda mer av dette i tiden fremover.

Levering og retur i ett

I tillegg til rask levering, består samarbeidet også av en unik «SWAP»-løsning. Forbrukere kan legge defekte produkter på dørmatten eller i postkassen, og så tar budet det med seg tilbake når han kommer for å levere den nye varen. Alt i én prosess.

–Så godt som alle de vi har spurt mener retur av varer fra hjemmet er attraktivt, og enkelhet trekkes frem som den viktigste egenskapen ved returløsningen, så vi tror vi har funnet fremtidens returløsning, sier administrerende direktør Anne Berit Rørlien i Viken Fiber.

Overraskende kjapt og veldig enkelt som kunde med denne type levering

Flere av Viken Fibers kunder har fått levert utstyr helt hjem siden april, og løsningen lanseres i disse dager til alle Viken Fibers kunder. Viken Fiber har over 130 000 kunder, som får levert internett, TV og telefoni fra Altibox.

–Forbrukeres krav til tilgjengelighet på TV- og bredbåndstjenester er høy, og vi strekker oss langt for å ha de mest fornøyde kundene, fortsetter Rørlien. –Så godt som alle de vi har spurt mener retur av varer fra hjemmet er attraktivt, og enkelhet trekkes frem som den viktigste egenskapen ved returløsningen, så vi tror vi har funnet fremtidens returløsning.

Kundene er svært fornøyde

–Kundene er opptatt av at leveransen skal komme raskt, noe mer enn 9 av 10 mente den gjorde. I tillegg ønsker de å få levert ting helt hjem, uten å måtte være fysisk tilstede, noe også våre kunder bekrefter i undersøkelsen. Kun 6 prosent ønsker å hente våre produkter på en butikk, avslutter Rørlien.

Del artikkel: