Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Vimonopolet får hjelp fra Bouvet og iStone

Ole Martin N. Evensmo

Espen Enger fra Bouvet og Erling Schjetne fra iStone har grunn til å smile. De har nettopp sikret seg en stor avtale med Vinmonopolet.

ANNONSE

I fjor høst inngikk Bouvet og iStone en strategisk samarbeidsavtale om salg og implementering av e-handelsplattformen Hybris i det norske SAP-markedet. Dette samarbeidet gir nå effekt. Bouvet er for øvrig allerede leverandør til Vinmonopolet på SAP.

- Denne avtalen er en anerkjennelse av Bouvets kompetanse på forretningssystemer og kundeopplevelser. Kombinert med iStone sin spisskompetanse på e-handel og lange erfaring med hybris, så ble dette en sterk konstellasjon. Vi er svært glade for at Vinmonopolet har gitt oss fornyet tillitt, sier Espen Enger, leder for virksomhetsstyring i Bouvet i en pressemelding.

Digitale brukerflater som Vinmonopolet.no og mobile applikasjoner inngår i avtalen.

- Det var en jevn konkurranse, der Bouvet og iStone til slutt trakk det lengste strået, sier Simen Sandberg, prosjektleder og leder for digitale medier i Vinmonopolet. Vår evaluering viste at Bouvet/iStone tilbød den mest komplette plattformen som både har en tydelig roadmap for integrasjon med SAP og som støtter godt opp om vår omnikanalstrategi. Dette er et meget viktig prosjekt for oss, og vi føler oss trygge på at vi har gjort et riktig og framtidsrettet valg.

Ifølge Computerworld.no har prosjektet oppstart umiddelbart, og levering forventes i første kvartal 2016. Verdien på avtalen er ikke kjent.

Del artikkel: