Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Wish er først ut i Norden med ny kundetjeneste

Wish er først ut i Norden med ny kundetjeneste
Wish starter ny storsatning i Norden.
Foto: Pressebilde: Wish
therese.karlsrud.haugen

Wish innfører ny kundeservice i WhatsApp Business, med oppstart i Sverige.

ANNONSE

Wish tar nå i bruk ny WhatsApp lansering, en chat-løsning der selskaper kan kommunisere med sine kunder via telefon. Tjenesten ble lansert for små bedrifter allerede i 2017, og i dag har WhatsApp tre millioner brukere. Nå slippes en løsning for større bedrifter, WhatsApp Business. 

Løsningen skal være et verktøy for større bedrifter til å kommunisere med både nye og eksisterende kunder i stor skala.  Selskapet og nettstedet Wish er blant det første i verden som har implementert tjenesten, og det første selskapet i Sverige.

WhatsApp har 1,5 milliarder brukere i 180 land og er best kjent som en måte å sende private meldinger mellom folk. Nå har brukerne også mulighet til å kommunisere med bedrifter via appen. Wish innfører nå tjenesten i Norden, med oppstart i Sverige. 

- Ved å tilby kundeservice gjennom WhatsApp, gjør vi shopping enda enklere og tryggere. Og fremover vil en chat-funksjon bli lagt til. Wish har på kort tid og med et uslåelig utvalg blitt det mest populære shoppingappen i mange land - en posisjon vi er fast bestemt på å opprettholde og styrke, sier Håvard Stjernen, Country Manager Nordics på Wish i en pressemelding. 

Del artikkel: