Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Zalando kjøper kundenes brukte klær på nett og selger de offline

Zalando kjøper kundenes brukte klær på nett og selger de offline
Den fysiske butikken Zircle skal være en kombinasjon av "Zalando" og "Circular".
Izabella Borowska
izabella@ehandel.se

- Kombinerer det beste fra begge verdener.

ANNONSE

I mai åpnet Zalando en fysisk seconhand-butikk på kjøpesenteret Alexa i Berlin, som fikk navnet Zircle. 

Dette er en del av å møte kundenes ulike behov, og en forlengelse av appen Zalando Wardrobe, som ble lansert i Tyskland i fjor. Appen er ment for at kunder skal kunne kjøpe og selge varer som de tidligere har handlet hos Zalando. 

- Som et neste steg har vi nå åpnet pilotbutikken Zircle. Hovedpoenget med denne fysiske tilstedeværelsen er å lære kundene å kjenne bedre. Denne pilotbutikken er et eksperiment som skal lære oss hvordan, og om fysisk salg av brukt mote fungerer for Zalando og om vi kan nå nye målgrupper, sier en talsperson fra Zalando, til vår søsternettside Ehandel.se.

- Med denne lærdommen kan vi senere evaluere hva som fungerer best for våre kunder og forbedre deres handleopplevelse, både offline og online. Vår kjernekompetanse er og kommer fortsatt til å være på nett, men på visse forretningsområder tror vi på relevansen av fysiske aktiviteter og ser fremtiden for mote som et smart nettverk å kombinere med det beste fra begge verdener. 

Skal utvikles

Appen skal i følge moteselskapet utvikles ytterligere før det blir snakk om ekspansjon til nye markeder. 

- Med Zircle har vi skapt en fysisk pilotbutikk for å utforske en potensiell kanal for oss som vi kan selge brukt mote gjennom, fra våre Wardrobe-kunder. Vi kommer til å utvikle resultatet og beslutte hvordan vi skal gå videre, angående en potensiell utvidelse av pilotbutikken, merkevarebygging også videre. 

Del artikkel: