Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Zalando lanserer skjønnhetskategori i Norden

Zalando lanserer skjønnhetskategori i Norden
Pamela Wade-Lehman, skjønnhetssjef i Zalando.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

- Vi ser at tre av fem kunder også kjøper moteprodukter når de handler fra Beauty-avdelingen.

ANNONSE

I fjor lanserte motegiganten Zalando en egen skjønnhetskategori i sin nettbutikk, med salg av skjønnhetsprodukter fra over 250 ulike merker. Kategorien skal hittil ha hatt en vellykket lansering i Tyskland, Østerrike og Polen, og vil nå utvides til fem nye markeder.

Netthandelen meddelte i forbindelse med lanseringen i fjor, at de med den nye kategorien "Beauty" ønsket å posisjonere seg som en "one-stop-shop", og dermed bli den foretrukne nettbutikken innen klær- og skjønnhet i Europa.

Les også: Zalando lanserer skjønnhetskategori på nett 

– Zalandos skjønnhetssortiment har i dag mer enn 10 000 produkter fra over 250 merker. Vi ser at tre av fem kunder også kjøper moteprodukter når de handler fra Beauty-avdelingen, sier Pamela Wade-Lehman, skjønnhetssjef i Zalando, i en pressemelding. 

Tar "Beauty" til NordenKenneth Melchior, sjef for Nord-Europa i Zalando.

Skjønnhetsavdelingen utvides nå til Sverige, Danmark, Frankrike, Belgia og Italia. Norge blir foreløpig ikke nevnt.

– Vi ønsker å være utgangspunktet innen mote og livsstil i Europa, og lanserer derfor skjønnhetsavdelingen, Beauty, i fem nye markeder. Vi tilbyr et bredt utvalg skjønnhetsprodukter, blant annet nordiske merker som Sprekenhus og Lumene, samt internasjonale merker som Estée Lauder og Clinique. Med Beauty-avdelingen, ønsker vi å la kundene utvikle sin egen stil med det nyeste innen globale skjønnhetstrender, sier Kenneth Melchior, sjef for Nord-Europa i Zalando, i en pressemelding. 

Del artikkel: