Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Zalando slutter med fri frakt i flere land

Kinneviks tyske gullkalv skyter fart
Zalando innfører grense for fri frakt på flere markeder.
Foto: Zalando
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Et halvt år etter at en grense for fri frakt ble introdusert i Italia, innfører Zalando nå fraktkostnader på flere markeder.

ANNONSE

I fjor høst tok Zalando sitt første steg bort fra fri frakt, da de innførte en beløpsgrense for dette i Italia. Nå introduserer motegiganten også fraktkostnader i flere europeiske land, opplyser nettstedet Ecommercenews.eu

Zalando-kunder i UK, Irland og Spania må med dette også betale noen kroner for å få tilsendt ordre under en bestemt sum. 

Dersom kundene handler for under 19.90 pund i UK og 24,90 euro i Irland og Spania, vil selskapet ilegge en fraktavgift på 3 pund eller 3 til 3,50 euro.

Les også: Zalando begynner å ta betalt for frakten etter tapet

Endrer spillereglene igjen

Zalando var en av de første selskapene i Europa til å tilby gratis frakt og retur for omlag 10 år siden. Siden har mange andre netthandlere hengt seg på trenden, for å lokke til seg kunder. 

- Det er typisk at Zalando, selskapet som har forandret spillereglene i bransjen, nå endrer reglene igjen. Andre vil følge etter, sier Els Breugelmans, en netthandelsekspert fra Belgia, i følge Ecommercenews.eu. 

Les også: Zalando avslører fremtidsplanene

Del artikkel: