Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Zalando tester pakkeautomater

Ole Martin N. Evensmo

Postnord skal teste pakkeautomater i hele Norden. Testen gjøres i samarbeid med Zalando.

ANNONSE

Konsumentene blir stadig mer opptatt av valgfrihet når de handler på nett, noe som gjør at Postnord nå ønsker å teste pakkeautomater. Logistikkselskapet har allerede i dag pakkeautomater i Danmark, men ønsker nå også å teste konseptet i resten av Norden.

- Allerede i dag tilbyr vi pakkeautomater i Danmark og mange setter pris på å raskt og enkelt kunne hente og returnere sine varer kjøpt på nett i en pakkeautomat. Nå skal vi vurdere om også øvrige nordiske land er klare, sier Johan Littmarck som er produktsjef hos Postnord i en pressemelding.

Planen er å sette ut automatene på kjøpesenter eller knutepunkter for kollektivtrafikken. Hver automat har en kapasitet på cirka 40 pakker og kan utvides ved behov. For å hente ut pakkene trenger kundene to pinkoder som de får tilsendt på sms. I testen så vil Postnord plassere ut ti automater. Fire av disse vil bli satt ut i Norge. Svenskene får samme antall, mens i Finland begynner Postnord med to automater. Testperioden pågår til og med september 2015.

- Vi vurderer fortløpende nye løsninger for å forbedre handleopplevelsen for våre kunder. Vi ser at pakkeautomater blir stadig mer populært i flere markedet og synes derfor at PostNords initiativ er interessant. Vår målsetning er alltid å tilby en inspirerende og smidig kjøpsopplevelse for våre kunder og at dette initiativet er ytterligere et skritt i denne retningen, sier Michael Lindskog som er Nordensjef for Zalando.

Del artikkel: