Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Zlatans merke gjør comeback i svensk nettbutikk - slet med netthandelsalget i Norge

Zlatans merke gjør comeback i svensk nettbutikk - slet med netthandelsalget i Norge
Zlatan Ibrahimovic. Foto: Pressefoto/A-Z
Magnus Hjelle

Et og et halvt år etter lanseringen meldte Varner-gruppen i Norge at salget ikke hadde gått som forventet. Varner, som er deleier i A-Z, sa den gang at det ikke holdt med netthandelsatsing.

ANNONSE

Nå gjør Zlatans klesmerke A-Z et comeback på den svenske netthandelsiden Stadium.se og i deres fysiske butikker. 

Tross høye forventninger klarte ikke Zlatans merke å selge like lett som mange kanskje hadde trodd, hans sterke personlige merkevare lagt til grunn. 

Etter å ha solgt varer utelukkende på netthandel i en periode, valgte Varner-gruppen å lansere merket i utvalgte Dressmann-butikker etter 1,5 år med kun nettsalg av produktene fra A-Z. 

Salget av A-Z produkter hos sportskjeden Stadium har hatt en pause, og det legges til grunn i en kommentar til svenske Ehandel.se at det var i størst grad fordi produktene var utsolgt, men at de nå har gjenopptatt stafettpinnen og tar et større og tydeligere ansvar med enda flere produkter. Nå får de fylt opp både lager, fysisk butikk og netthandel ordentlig med A-Z-produkter. 

- Zlatans engasjement i sitt varemerke og sine produkter gjør det til et riktig spennende samarbeid mellom Stadium og A-Z, sier Tomas Främberg, innkjøpssjef i Stadium. 

Da gjenstår det å se om A-Z kan få større fart på sin netthandelsatsing i Sverige, og om det samme kan skje i Norge. 

Del artikkel: