41 prosent av Clas Ohlsons omsetning skjer nå i Norge

Hele 41 prosent av salget i den svenske kjeden går nå via deres norske butikker. - Vi ser svært lyst på fremtiden, sier kjededirektør Geir Hoff.

De siste 9 månedene har Clas Ohlson Norge levert en omsetning på 2,881 milliarder svenske kroner, opp 4% i lokal valuta, fremkommer det av en pressemelding i forbindelse med offentliggjøringen av nye kvartalstall.

Norge står nå for 41% av konsernets totale omsetning og bidrar godt til konsernets gode utvikling. Administrerende direktør for Clas Ohlson Norge Geir Hoff er fornøyd med situasjonen.

Annonse

- Våre butikker har levert jevne og gode resultater i hele perioden, med en sterk julehandel som høydepunkt. Vi har åpnet flere butikker den siste tiden og vi utvikler hele tiden vårt butikkonsept. Neste uke åpner vår første Compact Store i Lillestrøm, som er en viktig omnikanalsatsning. Med dette butikkformatet åpner det seg spennende vekstmuligheter. Vi ser svært lyst på fremtiden.

Clas Ohlson-konsernet fremlegger et bedre resultat enn i samme periode i fjor, tross negative effekter fra valutasikringer i den norske kronen. Med stor andel av omsetningen i Norge, er en sterk norsk krone positivt for Clas Ohlson. Totalt omsatte selskapet i forrige kvartal for 2,695 milliarder svenske kroner

I 2015 ble Clas Ohlson Norge etterlignet av norske skattemyndigheter og avkrevet en tilleggsskatt for perioden 2008-2010 på 49 millioner norske kroner. I januar 2017 besluttet norske skattemyndigheter å frafalle kravet etter en ny vurdering av saken, samt samtaler med svenske skattemyndigheter.

 

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!