Lanserer ny kundeopplevelse: Biltema gjør ny digital satsning

- Vi må være der kunden er.

Foreløpig gjøres all handel hos Biltema i deres fysiske varehus. Slik vil det også fortsette å være skal vi tro selskapet rett, men den digitale kundeopplevelsen ønsker de imidlertid å styrke.

Biltema lanserer derfor konseptet "Mitt Biltema". En teknologisk løsning, hvor kundene skal få lagret sine kvitteringer og handleslister digitalt, samt få tilgang til gode priser på utvalgte produkter.

Annonse

Ingen planer om nettbutikk

Lanseringen skal være en del av Biltemas digitaliseringsprosess, som inkluderer alt fra nettsted til kunstig intelligens.

- Selv om vi satser på fysiske varehus i Biltema, jobber vi også knallhardt for å øke den digitale opplevelsen.  Vi må være der kunden er, og med kundenes behov i sentrum. Handelen starter ofte foran nettbrettet, mobilen eller PC ‘n, og vi utvikler hele tiden våre digitale tjenester fortløpende for å gjøre det enklere og bedre å være Biltema-kunde, sier Dag Bergby, daglig leder i Biltema Norge, i en pressemelding. 

- Er dette et steg i retning nettbutikk for Biltema? 

- Vi har ingen planer om nettbutikk enda, men vi mener at dette er et steg i riktig retning for å styrke den digitale kundeopplevelsen, sier Toni Zovko, digital markedsfører i Biltema, i en mail til eHandel.com. 

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!