Blivakker.no folkets nettfavoritt

For tredje gang er landets mest populære nettbutikk kåret i regi av Posten og Bring. Totalt stemte 72 000 nordmenn stemte på sin favorittnettbutikk. Den som fikk flest stemmer var Blivakker.no.

Blivakker.no har jobbet hardt for å sikre seg en stabil kundemasse, og daglig leder Silvia Melin er svært stolt over å være Folkets Nettfavoritt 2015.

-Vi synes det var veldig kjekt å bli Folkets Nettfavoritt, og er utrolig glade for at vi har så mange fornøyde kunder som ville stemme oss fram. Vi er et lite, men veldig bra team som brenner for nettbutikken og som jobber hardt for å bli stadig bedre for kundene våre, sier Silvia Melin i en pressemelding.

Annonse

På de neste plassene kom GetInspired.no og Komplett.no.

Til sammen var det hele 72.000 nordmenn som stemte på sin nettbutikkfavoritt i år. Det er 30 prosent flere stemmer enn i 2014, som også var rekord.

-Vi er svært fornøyd med hvor mange som har stemt i årets nominasjonskampanje. Netthandel blir stadig mer populært blant nordmenn, og det er hyggelig å se at folk engasjerer seg i sine favorittbutikker, sier konserndirektør for e-handel i Posten, Gunnar Henriksen.

Les for øvrig vårt intervju med Blivakker.no som vi publiserte i forrige uke i forbindelse med vår faste spalte "Ukens nettbutikk".

(Foto: Posten Norge. Bildet viser daglig leder Silvia Melin (t.v.) og markedssjef Rebecka Karlström i Blivakker.no. I midten direktør for e-handel i Posten og Bring, Gunnar Henriksen.)

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!