Bransjeglidning: Bokgiganten Adlibris starter ny nettbutikk – satser på interiørdesign

- Vil bli den ledende nettbutikken.

Adlibrisgruppen og deres eiere Bonniers lanserer idag en ny netthandel. Denne gangen er det interiør som er temaet, og navnet på det nye tilskuddet er Bondeco.

Til tross for den tøffe konkurransen i segmentet er målet allerede høyt i begynnelsen; Bondeco vil være den ledende netthandelen innen tekstil og dekorasjon, kunngjør Bonnier Magazines & Brands i en pressemelding. 

Annonse

- Vi vet at forbrukerne i dag bruker internett for å finne inspirasjon til interiørdesign. Vår ambisjon med Bondeco er å skape en inspirerende og hyggelig shopping-opplevelse, kombinert med alle de fordelene netthandel har med konkurransedyktige priser, bredt utvalg og rask levering, sier Maja Kärrlander Orup som er utnevnt til å lede Bondeco, til vår søsternettside Ehandel.se.

Skal bruke egne magasin

I tillegg til å kunne kjøpe ulike interiørdetaljer, kan de nye nettbutikkenes besøkende også få tips om hvordan de skal dekorere sine hjem. Dette gjennom et samarbeid mellom Bondeco og flere av Bonniers egne magasin i området. 

- Med Sköna hem, Lantliv, Alt i hjemmet, Gods & Gårder, Hem og Antik og Gård og Torp har vi i Bonnier Magasin og & Brands de største og sterkeste varemerkene innen interiør på det svenske markedet. Våre redaksjoners lidenskap, intuisjon og dype kunnskap om interiør sammen med Adlibris erfaring og kunnskap, kommer til å gjøre Bondeco til den sterkeste netthandelen innen interiør, sier Daniel Frödin, publisher og ansvarlig for Bondeco i Bonnier Magasines & Brands.

Vil selge kjente og ukjente merkevarer

Bondeco sies å selge produkter av kjente interiør merker som Lexington, Himla og House Doctor. Også mindre aktører som i følge Bonniers "utmerker seg i design, kvalitet og pris" skal representeres på nettstedet. Formelt sett vil Bondeco være innenfor Adlibrisgruppen og dermed bli gruppens ellevte netthandel.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!