Flere bein å stå på: Bring bringer mer enn bare nettpakker – skal også flytte på norsk militærutstyr i både krig og fred

Om du synes nettpakkeleveringen med Bring går litt treigt kan det være at de er opptatt med en stridsrasjon eller to.

Logistikkkjempen Bring har signert en 200-millionersavtale med Forsvaret som går over fire år. 

Den ferske avtalen innebærer at det blir mer enn bare flytting av nettpakker de neste årene.

Annonse

For konge og fedreland

I fredstid skal Bring nemlig frakte alle typer gods til alle Forsvarets enheter rundt om i Norge. I tillegg til ordinære logistikkleveranser får de ansvaret for mange av Forsvarets spesialtransporter, skriver logistikkselskapet i en pressemelding.

Avtalen betyr også at Bring skal stille  medarbeidere og materiell til disposisjon for Forsvaret ved krise, konflikt eller krig.

Bring skal også delta på militærøvelser og trene sammen med Forsvaret.

- En anerkjennelse

- Jeg ser det som en anerkjennelse av Posten og Bring at Forsvaret har valgt Bring som leverandør av transporttjenester.  Vi har høy kompetanse og tillit som sammen med kapasitet og terminalstruktur har vært avgjørende for at vi vant kontrakten, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge.

Forsvaret har også inngått mindre avtaler for ulike former for spesialtransport med Martinsen Transport AS, Toten Transport AS, Blue Water Shipping, Schenker, Spesialtransport AS, K. Simonsen, Børstad, DSV, Leman og Kunhe+Nagel.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!