Gamification og kundelojalitet: Bobler over av forventning når de lanserer mobilspill for å få deg inn i nettbutikken sin

Svensk Youtube-stjerne fronter mobilspillet som Bubbleroom håper skal tiltrekke seg flere handleklare kvinner.

«Alle veier fører til Rom», sies det.

Og nå prøver den Consortio Fashion Group-eide nettbutikken Bubbleroom en ny vei for å hanke inn flere kunder, da fortrinnsvis kvinner i alderen 18-40 år, ved å lansere sitt eget mobilspill.

Annonse

Youtube-hjelp

Den svenske Youtube-stjernen Therese Lindgren er en del av totalpakken som tilbys ved mobilspill-lanseringen, skriver selskapet i en pressemelding.


Bubbleroom Mote Netthandel Gamification Therese Lindgren

Den svenske Youtube-stjernen Therese Lindgren fronter det nye mobilspillet. Foto: Bubbleroom/pressebilde

Målet med spillet er å skape engasjement og en kundeopplevelse som på sikt skal sikre selskapet lojale kunder i lang, lang tid.

Leken inngang til en glamorøs verden

På en leken måte skal dette vekke interessen og engsjere målgruppen, kvinner i alderen 18-40 år, for et dypdykk inn i Bubblerooms «glamorøse verden», som det så fint heter i pressemeldingen.

- Utover vårt primærfokus som er netthandel, vil vi gjennom spillet tilby kundene en merverdi i form av underholdning. Målet er å skape noe ekstra for å kunne premiere og aktivere vår målgruppe - en måte å skape en langsiktig relasjon til våre kunder og følgere på sosiale medier, sier Tina Malmqvist, marketing manager i Bubbleroom.

Spillet kan kort beskrives som det klassiske «Tre på rad»-spillet.

Belønning vanker det til de som spiller mest og oppnår en høy score. De vil få tilsendt rabattkoder som siden kan brukes i nettbutikken.

Ikke tilgjengelig i Norge

Vi fikk fatt i Nelli Avagjan, Social Media Assistent i Bubbleroom, for å høre litt mer om nedslagsfeltet ettersom selskapet også er til stede i Norge med egen nettbutikk.

Annonse

- Gjelder dette spillet også for norske kunder?

- Nei, spillet er for tiden bare operativt i Sverige. Men kanskje vi åpner opp for at andre markeder kan få spille i fremtiden, sier hun til eHandel.com.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!