SĆøk
Close this search box.
SĆøk
Close this search box.
ANNONSE

- Den lille delen som nettetĀ tar, merkes ikke

- Den lille delen som nettetĀ tar, merkes ikke
Bilde: Apotek 1
Ole Martin N. Evensmo

Apotek1s toppsjef Ƙyvind Winther er ikke bekymret for den Ćøkende netthandelen.

ANNONSE

Apotek pĆ„ nett har blittĀ spĆ„dd en lysende fremtid her i Norge, men enn sĆ„ lenge selges det aller meste apotek-varene via fysiske butikker. Og slik blir det ogsĆ„ i fremtiden, skal man tro Ƙyvind Winther, administrerende direktĆør i Apotek 1.

- Underliggende er det bra vekst i markedet. Den lille delen som nettet tar, merkes ikke. Veksten i markedet er hĆøyere enn totalmarkedet pĆ„ nett, sier Winther til Finansavisen.

Med 372 butikker i Norge og et mĆ„l om Ć„ Ć„pne 15 til 20 fysiske apotek Ć„rlig, er Apotek 1 Norges stĆørste apotekkjede. I fjor omsatte kjeden for 11 milliarder kroner.

Kjeden har ogsĆ„ nettbutikk. Selv om Winther ikke er bekymret for at rene nettbutikker skal utkonkurrere Apotek 1, pĆ„peker han at nettbutikken er viktig for dem.Ā 

- Vi satser mye pĆ„ nettapoteket vĆ„rt, som gir gode muligheter. Men nettsalget bestĆ„r i hovedsak av handelsvarer, og i mindre grad legemidler. Vi tror fysiske apoteker vil vƦre veldig viktig fremover, og at det lokale apoteket spiller en viktig rolle, sier Winther og rĆøper at to av tre nettkunder velger utlevering i butikk.

Del artikkel: