Dette er en dagligvarebutikk!

Kolonial.no utvider sin satsing og åpner nå to nye utleveringssteder. Ved hjelp av sine egenutviklede modulbaserte containere, utelukker ikke nettbutikken at det snart kommer flere hentepunkter.

De store aktørene innen norsk matvarebransje nøler fortsatt med å satse på netthandel. Det gjør derimot ikke de tolv gründerne av Kolonial.no. Deres populære hentepunkt på Fornebu utenfor Oslo, er ikke lenger det eneste stedet kundene kan hente sin mat. Nettbutikken åpner nå også hentesteder rett ved to av de viktigste trafikkårene inn til Oslo sentrum: På Abildsø sørøst i Oslo og på Ramstadsletta ved E18 mot Drammen. Innen kort tid planlegger de å dekke samtlige utfartssteder i Oslo, samt enkelte bydelssentra.

- Problemet for de som har forsøkt seg til nå har vært at de ikke har hatt en god nok løsning for levering, samt at prisene har vært for høye. Derfor setter vi nå opp hentepunkter rundt omkring på strategiske steder slik at folk kan plukke opp varene når de likevel kjører forbi på vei hjem. I løpet av kort tid skal vi ha dekket alle utfartssteder i Oslo og enkelte bydelssentra også, sier Karl Munthe-Kaas som er daglig leder for nettbutikken Kolonial.no til Aftenposten.

Annonse

Containerne består av egne kjøle- og fryseseksjoner der matvarene lagres til kundene plukker dem opp selv, i hovedsak på vei hjem fra jobb.

I dag har Kolonial.no cirka 1400 varer på lager, men utvalget skal utvides. Prismessig ønsker nettbutikken å ligge "midt på treet" sammenliknet med de store matvarekjedene.

Ingen av de store matvarekjedene i Norge selger i dag mat på nett.

(Foto: Kolonial.no)

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!