El-gigant står klar med nytt by-konsept

City-konseptet vil legge beslag på 500-1000 kvadratmeteter butikk, midt i Oslo sentrum, når butikkstrategien vekkes til live i løpet av andre halvår 2017.

LØRENSKOG: Elkjøp Nordic fornyer seg for fremtiden når de i løpet av neste år lanserer sitt nye City-konsept.

- Vi har sikret oss bra lokaliteter i Stockholm, Helsingfors og på paradegaten Strøget i København. Vi har også nettopp signert en leieavtale for en City-butikk som skal ligge veldig sentralt i Oslo, sier konsernsjef Jaan Ivar Semlitsch, da Netthandel.no avlegger ham et besøk på hovedkontoret på Lørenskog.

Annonse

- Jeg kan ikke si deg eksakt hvor butikken i Oslo kommer til å ligge. Det finner du tidsnok ut. Vi åpner i løpet av andre halvår 2017, sier han latterfullt.

Se flere illustrasjoner av City-konseptet lenger ned i saken!

LES OGSÅ: NetOnNet rendyrker lagershop-konsept

Opplevelser, kunnskap og digitalisering

Semlitsch sier at tanken bak konseptet er å bli enda bedre på opplevelser, og at de vil sette alle kluter til på at City-butikkene skal bli enda bedre på tjenester og kunnskap knyttet til varene de fører.

- Vi håper med dette å skape enda litt mer varme og ro for kundene til å gå rundt. Butikkene vil bli mer oppdelt, samt at vi vil knytte det digitale aspektet enda mer inn i varehusene, forteller Semlitsch.


- Jeg kan ikke si deg eksakt hvor butikken i Oslo kommer til å ligge. Det finner du tidsnok ut. Vi åpner i løpet av andre halvår 2017, sier Semlitsch latterfullt.

- Jeg kan ikke si deg eksakt hvor butikken i Oslo kommer til å ligge. Det finner du tidsnok ut. Vi åpner i løpet av andre halvår 2017, sier Semlitsch latterfullt.
Foto: Frank Brenna.

Konseptet retter seg inn mot sentrums- og kjøpesenterlokasjoner, og butikkene som etter hvert åpner vil ha en salgsflate på 500-1000 kvadratmeter.

Det gis åpning for at enkelte butikker kan utvides til hele 1500 kvadratmeter.

Annonse

Hans-Petter Døvre, konseptsjef i Elkjøp Nordic, skriver i en e-post til Netthandel.no at disse butikkene primært vil tilby et spesifikt sortiment innenfor telecom, wearables, data, gaming og audio og video med dertilhørende tilbehørsutvalg.

I tilleg skal City-butikkene tjene som Collect@Store-punkter for de som handler på nett, men som ønsker å hente varen gratis i butikk.

City-butikkene vil etter planen også kunne tilby oppgraderte service- og reparasjonsverksteder.

Se flere illustrasjoner på City-konseptet under her:


city-elkjop-1

city-elkjop-1

city-elkjop-2

city-elkjop-2

city-elkjop-4

city-elkjop-4

(Illustrasjoner: Elkjøp Nordic)

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!