Elkjøp åpner for PayPal-betaling

Elkjøp Nordic tilbyr nå PayPal som betalingsmetode i nettbutikkene sine i hele Norden.

Dermed kan kunder hos kjedene Elkjøp og Lefdal i Norge, Elgiganten i Sverige og Danmark samt Gigantti i Finland betale sine nettkjøp med PayPal. Med aktører som CDON, Clas Ohlson, Tretti.no, Whiteaway.no, Gmax.no og NSB.no på kundelisten, ser PayPal ut til å få et visst fotfeste hos større nettaktører.

Elkjøp Nordic blir også den første større aktøren i Norden som innfører Logg på med PayPal. Med Logg på med PayPal, kan kundene logge på i en nettbutikk med påloggingsinformasjonen til PayPal-kontoen sin. Tjenesten er basert på OpenID Connect, og gjør det mulig for kundene å logge på hos forskjellige nettbutikker i hele verden uten at de må huske brukernavn og passord i den enkelte nettbutikk.

Annonse

– Elkjøp Nordic har et nytt, stort digitalt team på plass, og investerer kraftig i å forbedre netthandeltilbudet. Å gi kundene mulighet til å betale enkelt og raskt hos alle de nordiske kjedene våre er en del av det. En annen stor fordel er at vi samtidig åpner dørene for 165 millioner aktive PayPal-kontoer, sier Filip Elverhøy, Digitalsjef for Elkjøp Nordic i en pressemelding fra PayPal.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!