Får ansvaret for et av Nordens største netthandelsselskaper

Marcus Lindqvist blir konsernsjef i et av Nordens største og viktigste netthandelsselskaper.

I september i fjor ble det kjent at Paul Fischbein slutter som konsernsjef for Qliro Group. Selskapet er svensk, men eier nettbutikker som er svært kjente i Norge, inkludert Lekmer, Nelly, Gymgrossisten, Tretti og CDON. Qliro Group regnes som et av Europas 50 største netthandelsselskaper.

Det er Marcus Lindqvist som overtar jobben for et av Nordens største netthandelsselskaper. Han kommer fra jobben som Head of B2B Sweden & Products fra Dustin-konsernet. Han har tidligere vært Country manager for Hewlett Packards PC-divisjon i Sverige og Channel Director i DELL for det nordiske markedet.

Annonse

- Det er med stor glede jeg har akseptert jobben som CEO i Qliro Group, et selskap der jeg trpr min erfaring fra salg, produktmarkedsføring og netthandel kan bidra positivt. Qliro Group og deres datterselskaper er sterke merkevarer og har sterke markedsposisjoner, og jeg ser virkelig frem til å utvikle selskapet videre, sier Marcus Lindqvist.

- Styret er i dag veldige glade for å annonsere Marcus Lindqvist som ny CEO i Qliro Group. Marcus er en erfaren leder som har gjort en imponerende jobb i Dustin, særlig på områdene salg og markedsføring, sier styreleder i Qliro Group, Lars-Johan Jarnheimer.

Det er utvilsomt en krevende jobb Lindqvist har takket ja til. Qliro Group har store problemer med å levere positive tall over tid i et tøft nordisk marked.

Nylig fikk også en annen mektig netthandelsaktør ny konsernsjef: Susanne Ehnbåge overtar ansvaret for NetOnNet Group.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!