Suksess med crowdfunding: Først solgte de 5000 kamera-stativer via Kickstarter – nå har de forhåndssolgt 20 000 til

Da de tre norske gründerne for halvannet år siden begynte å selge sine kamerastativ via Kickstarter, solgte de for 1,3 millioner dollar i løpet av 50 dager. Nå fortsetter suksessen.

Det norske gründerselskapet FlowMotion lager et «stativ» som bruker sensorer og elektriske motorer til å holde mobilkameraet i ro, mens brukeren kan bevege seg i stor hastighet. Kall det gjerne en selfiestang spekket med avansert teknologi.

Se video øverst i artikkelen!

Annonse

Da de tre norske gründerne la ut konseptet på den internasjonale crowdfunding-plattformen Kickstarter, var deres mål å få inn 30 000 dollar. Det klarte de i løpet av én time. Totalt forhåndssolgte de 5508 stativer til en verdi  av 1,325 millioner dollar.

Riktignok opplevde de etter hvert litt utfordring med produksjonen og forsinkelser i leveransen, men dette har åpenbart ikke skapt store problemer for salget. Nå har nemlig FlowMotion satt i gang et nytt salgsfremstøt og har nå forhåndssolgt ytterligere 20 000 stativer. Stativene er nå på vei ut til kunder over hele verden.

- Det har vært en ekstremt travel sommer. Vi skal være ferdig med å levere ut produktene i løpet av oktober, sa Didrik Dege Dimmen til Finansavisen i forrige uke. Overfor avisen avslørte han også at selskapet nå vil hente penger for videre vekst.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!