Ny storsatsning: Gresvig omprofilerer 80 butikker og lanserer pakkeskap

- Målet har vært å lage en pilotbutikk som gir en fantastisk handleopplevelse for alle sportskunder.

I august ble det kjent at Gresvig skulle legge ned kjedene G-sport og G-max, for å satse mer på Intersport.

Nå er det derfor besluttet at over 80 av Gresvigs butikker skal omprofileres til Intersport i løpet av de neste månedene. Som en del av det skal flere av butikkene også oppgraderes, hvor selskapet i første omgang ruller ut pakkeskap fra selskapet StrongPoint på Sandvika Storsenter.

Annonse

- Målet har vært å lage en pilotbutikk som gir en fantastisk handleopplevelse for alle sportskunder. I tillegg til at butikken vil fungere som en arena der selskapet tester ut ny teknologi og elementer som skal gi kundene fremtidens handleopplevelse. Vi er glade for å kunne tilby StrongPoints Click & Collect-skap til våre kunder i Sandvika, sier Lars Kristian Lindberg, administrerende direktør i Gresvig, i en pressemelding. 

Første gang for leverandøren

Click & Collect-skapene gjør at kunder kan handle varer på nettet, og plukke disse opp i butikken, eller på hentestasjoner innendørs og utendørs.

Skapene fungerer ved hjelp av en kode, som kundene mottar via SMS og som må tastes inn på en touch-skjerm i butikken eller på hentestasjonen. Deretter skal skapet de skal hente varene fra åpne seg. 

- StrongPoint har til nå levert Click & Collect-skap til dagligvarekjeder, tilpasset matvarer, men dette er de første skapene vi leverer som er tilpasset andre typer varer, som klær- og sportsutstyr. Dette åpner opp for at vi kan levere til et bredt spekter av butikkjeder, med svært ulike varegrupper. Vi ser fram til å se skapene i bruk i Intersport-butikken i Sandvika, sier Jacob Tveraabak, konsernsjef i StrongPoint. 

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!