Hovedinvestor får nytt oppdrag: Gunnar Bjørkavåg blir styreleder i Recheckit Group

Blir viktig for selskapets videreutvikling.

Tidligere konsernsjef i NHST Media Group Gunnar Bjørkavåg, blir styreleder i Recheckit Group. 

Det meddeler selskapet, som leverer egenutviklet konverteringsteknologi til store aktører som Dressmann, IKEA, Platekompaniet, Coolstuff, Tanum og Komplett, fredag denne uken. 

Annonse

I tillegg til å ha vært konsernsjef for NHST Media Group i 18 år, som eier avisene Morgenbladet og Dagens Næringsliv, har den nye styrelederen også utdanning som siviløkonom samt en MBA fra Henley College og en AMP fra Harvard Business School.

Fornøyd med selskapets utvikling og vekst

Bjørkavåg jobber til daglig i Must Invest som er en av hovedinvestorene i Recheckit Group, og overtar nå styeledervervet etter Helge Onsum. 

- Fra et investeringsperspektiv er vi meget fornøyd med den utviklingen og veksten vi ser i selskapet både i og utenfor Norge. Spesielt at internasjonale aktører som Helly Hansen, Happy Socks, Cocopanda (blivakker.no), Conrad og Telenor er flinke til å bruke systemet og også ser at teknologien gir resultater er gledelig. Vi så tidlig at selskapet hadde mange dyktige ansatte og et stort potensiale, sier Bjørkavåg i en pressemelding. 

Nærmet seg 16 millioner i fjor

Recheckit omsatte for 13 millioner kroner i 2017 og nærmet seg 16 millioner i 2018. Spesielt det siste halvåret hadde selskapet bra fart både i forhold til kundetilvekst, rekruttering og omsetning.

- Vi er selvsagt veldig fornøyd med å få Gunnar som styreleder. Gunnars lange og brede erfaring fra norsk næringsliv vil være til stor hjelp for satsningen og videreutviklingen vi gjør i Recheckit fremover. At han i tillegg har mange års erfaring fra, og nå også sitter i styret for, SaaS selskapet Visma vil bli nyttig i den heftige vekstfasen selskapet er i nå, sier CEO Peder Aaserud i Recheckit, i en pressemelding. 

 

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!