Ny direktør for kjøkkenkjede: Han får ansvar for å ta HTH-kjeden inn i den digitale fremtiden

Freddy Lauridsen hadde vært i Silvan i ni år, men valgte å forlate Silvan etter at det tyske kapitalfondet Aurelius Group kjøpte dem opp i fjor.

Freddy Lauridsen blir ny toppsjef og får dermed ansvaret for HTH i Norge, Sverige og Danmark. 

HTH har mer enn 100 butikker i Norden og hører til svenske Nobia. En av hovedoppgavene til den nye direktøren blir å knytte kjøkkenkjeden tettere sammen med en satsing digitalt. 

Annonse

- Det gjelder for HTH som for alle andre store detaljkjeder å få styrket forbindelsen fra det digitale universetet til de fysiske butikkene og omvendt, slik at det for kundene blir en totalopplevelse, sier Freddy Lauridsen i en pressemelding. 

- HTH er i forkant med et sterkt merke i pen vekst, som står for kvalitet og tidløst design, og med mange fremtidsmuligheter. Snart er jeg i full gang med å lære virksomheten og medarbeiderne rundt omkring å kjenne. HTHs medarbeidere har skapt fantastiske resultater og kulturen er etter min bok, så jeg gleder meg til å koble talentmassen med kundenes fremtidige behov, sier Lauridsen. 

HTH er representert i 4 land gjennom en butikkjede på mer enn 120 butikker. HTHs tre fabrikker har en årlig produksjon på 75 000 kjøkkener.

Det betyr at HTH er en av Nord-Europas største kjøkkenprodusenter.

I dag sysselsetter de tre HTH-fabrikkene i Danmark mer enn 1200 medarbeidere, mens et tilsvarende antall jobber med salg og kjøkkenrådgivning i butikkene.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!