Handleriet.no med nytt samarbeid: Henter kundenes ødelagte klær samtidig som de leverer dagligvarer på døren

Handleriet.no tilbyr nå å hente kundens klær og sko ved levering av mat og dagligvarer, for reparasjon.

Dagligvareutfordreren Handleriet.no pilottester nå en ny tjeneste etter å ha inngått et samarbeid med Repairable som reparerer klær og sko.

Klærne leveres sammen med Handleriets varer

Måten det fungerer på er at kundene kan kjøpe en reparasjonspose fra Handleriet.no. Kunden betaler 15 kroner i depositum, som fås igjen når man ikke lenger ønsker å benytte posen, og leverer den tilbake til Handleriets sjåfør. 

Annonse

Etter at kunden har mottatt posen kan det bestilles reparasjoner av klær og sko på Repairable.no etter ulike takster. Når kunden får levert varer på døren fra Handleriet.no skal man ha posen klar med tøyet eller skoene som ønskes reparert og gir denne til sjåføren. Deretter tar det ca 1 uke før reparasjonen er ferdig før kunden får beskjed fra Repairable om at klærne er klare og får levert posen tilbake på neste Handleriet-levering til døren. 

Vil fremme bærekraftige løsninger

Hva ønsker Handleriet å få ut av samarbeidet?

Handleriet.no ønsker å være en aktør som fremmer miljøvennlige, gode og bærekraftige løsninger. Vi har lansert en app som skal bidra til at folk kan bruke det de har i kjøleskapet og kjøpe nye ting. Nå har vi inngått et samarbeid med Repairable, en tjeneste til som skal være med å bidra til en mer miljøvennlig løsning. I tillegg gjør netthandel at man kjøper mer effektivt og kaster mindre isolert sett, sier Jensen til eHandel.com

Den nye løsningen gir i tillegg mening for Handleriet.no fordi de likevel er ute på veien for å levere varer.

Utnytter distribusjonen for å gi en ekstra tjeneste

- Vi tror det fins et marked for det, fordi vi opplever det selv og har snakket med en del folk. Det ligger mange gode intensjoner i folks hjem om å reparere klær som de har i klesskapene sine. Man får kanskje ikke helt tid til å gjøre noe med de. Vi er uansett ute på veiene med våre biler, så da kan man fint utnytte denne distribusjonen til en ekstra tjeneste for våre kunder, fortsetter han. 

Jensen poengterer samtidig at det nye samarbeidet ikke er noen stor inntektskilde for Handleriet.no, men heller en ekstra service.

Ingen økonomisk gullgruve for Handleriet.no

- Dette er ikke en stor inntektskilde for Handleriet.no. Dette er en tjeneste som vi kan levere til kundene, på lik linje med at vi tar med pant og plast og returemballasje. Hvorfor ikke passe på å hjelpe de med andre ting, så man sparer folk for en biltur til? spør Jensen retorisk. 

- Det er fremdeles mat og dagligvarer vi skal tjene penger på . Det er en pilot vi tester nå, for å høre om det er interesse, og høre med de som bruker det om det er tidsbesparende og bekvemt.

Annonse

Kommer det flere slike samarbeid fremover, noe konkret?

 - Det kan jeg ikke kommentere. Dersom noen har noen gode ideer er det bare å ta kontakt.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!