Jysk: – Netthandelen står nå for seks prosent av vår omsetning

Jysk melder om rekordvekst og avslører samtidig at nettsalget utgjør seks prosent av den totale omsetningen.

Den danske interiørkjeden Jysk Nordic, i dag finnes i 20 land med 1 249 butikker, annonserte i dag hvordan det gikk i regnskapsåret 2017/2018.

Selskapet kunngjorde blant annet at de har nådd en rekordomsetning på 2,16 milliarder euro.

Annonse  Foto: Jysk

- Vi har igjen bevist at det fortsatt er gode muligheter for å tiltrekke flere kunder til våre fysiske butikker. Derfor kommer Jysk også å fortsette og åpne nye butikker, samtidig som vi utvikler vår netthandel for å gi kundene så mye fleksibilitet som mulig, sier Jan Bøgh, administrerende direktør i JYSK Nordic, i en pressemelding.

Netthandelen økte med 44 prosent

Hva med netthandelen? Vi spurte Rune Jungberg Pedersen, kommunikasjonssjef hos Jysk Nordic.

- Vi opplever en betydelig vekst i netthandelen. Det er en stor forskjell fra land til land, men totalt sett har vi opplevd en økning i netthandelen på 44 prosent i løpet av det siste regnskapsåret. Netthandelen står nå for rundt seks prosent av vår omsetning. I tillegg kommer Click & Collect, hvor kundene bestiller online, men betaler i butikken, sier Rune Jungberg Pedersen.

Selger på nett for 1,36 milliarder kroner

Hvis selskapet totalt omsetter i alle markeder for rundt 2,16 milliarder euro, betyr det at Jysks netthandel utgjører om lag 1,2 milliarder norske kroner.

- Jeg er sikker på fremtidens vinnere i detaljhandelen vil være de selskapene som klarer å kombinere de ulike salgskanalene for å gi den beste kundeopplevelsen. Dette er noe som vi i Jysk har jobbet med i flere år, men vi er langt fra ferdig, og vil selvfølgelig fortsette å jobbe for å gjøre handleopplevelsen så sømløs som mulig, sier Jan Bøgh.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!