Digital tilstedeværelse og omnikanal: Kappahl tar et langt steg videre på sin digitalreise – klar med to nye konsepter

De har alerede gjort det i Sverige. Nå realiserer de omnikanal-tanken i Norge og Finland.

Med lanseringen av Click&Collect og Shop Online in Store tar KappAhl et langt skritt videre på sin digitaliseringsreise. 

- Vi integrerer nå alle måter å handle på hos KappAhl. Vår nettbutikk Shop Online og våre fysiske butikker er ikke ulike kanaler, men to deler av det samme KappAhl. Kunden velger selv det som passer - og vi leverer. Og siden Shop Online alltid er påfylt, blir varene heller aldri utsolgt i butikk, sier Charlotte Katz, Head of Digital hos KappAhl, i en pressemelding.

Annonse

Norge følger i Sveriges fotspor

Etter gode resultater i pilotbutikker lanserer KappAhl handlekonseptene Click&Collect og Shop Online in Store på bred front.

Sveriges 169 butikker lanserte i månedsskiftet, og nå følger Norge og Finland etter. 

- Testperioden i sommer ga oss svært positive resultater. Våre butikkansatte gleder seg over å kunne gi enda bedre service og kundene får flere og bedre valgmuligheter når de handler, sier Katz.

90 butikker gjøres mer sømløse

23. oktober lanseres handlekonseptene i KappAhl Norges 90 butikker. Målsetningen på sikt er å introdusere Click&Collect og Shop Online in Store også i KappAhls polske butikker.

Click&Collect og Shop Online in Store er to viktige stasjoner på KappAhls digitaliseringsreise mot en sømløs handleopplevelse basert på kunden og kundens behov, såkalt omnichannel. 

Click & Collect gjør at KappAhls kunder kan handle varer på nettet og hente dem i nærmeste butikk kostnadsfritt. 

Shop Online in Store gjør at butikkmedarbeiderne kan hjelpe kunden med å bestille varer som er utsolgt eller ikke finnes i det ordinære sortimentet i butikken.

Kunden kan gjennomføre kjøpet og betale direkte i butikken via sin mobiltelefon. Varene leveres deretter til nærmeste butikk eller sendes per post til kunden.

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!