Kicks i motgang: Kicks møter konkurransen fra netthandel – legger ned butikk

De ansatte som mister jobben kommer til å få beholde jobben i andre butikker i kjeden. Det er totalt fem ansatte som berøres.

Fem ansatte berøres når Kicks ser seg nødt til å legge ned en butikk i Västerås. Butikken skal etter planen stenge 17. juni.

Sverigesjefen Per Björksten sier i en kommentar at det handler om å optimalisere.

Annonse

- En del av vår løpende jobb er å stadig se over og optimalisere butikkjeden. I dette tilfellet har vi valgt å avvikle denne butikken på Hälla, sier Björksten til VLT. 

Kjeden har i dag fire butikker i området som de nå stenger en butikk, både i handelsområdet Erikslund og i to kjøpesenter. 

Kicks-sjefen velger å legge kundenes forflytning til netthandel som noe av grunnen bak stengingen, som fremstår som naturlig all den tid Kicks vil optimalisere driften etter hvordan markedet beveger seg. 

- Noen ganger går vi ut og noen ganger går vi inn. Kicks har også igjen tre butikker i området. Vi ser også at kundene generelt handler på nettet i større utstrekning. 

Kicks har rundt 1000 ansatte og åpnet i fjor en ny flaggskipbutikk i Oslo, som den gang vi var der da, kunne vise til sterke tall. 

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!