Ice kjøper Komplett Mobil og overtar 75 000 kunder: Komplett Group selger mobilsatsningen til Ice

Vil fokusere mer på kjernevirksomheten.

For et par år tilbake lanserte netthandelskonsernet Komplett Group sin mobilsatsning Komplett mobil, som et tilskudd til netthandelen. Det var allerede mange som handlet mobiltelefoner hos Komplett, og det falt seg naturlig for selskapet å tilby mobilabonnement ved siden av.

Nå meddeler selskapet at de trekker seg ut av mobilmarkedet, og selger kundebasen på 75 000 kunder til Ice. Årsaken skal være at Komplett Group ønsker å fokusere sterkere på kjernevirksomheten.  

Annonse

Tresifret millionbeløp

I følge Tek.no skal kjøpesummen dreie seg om et tresifret millionbeløp på rundt 105 millioner kroner. 

- Komplett Group har gjennomgått en prosess for å ytterligere skjerpe kjernevirksomheten vår. Derfor selger vi nå Komplett Mobil. Komplett Mobil har vokst til å bli Norges fjerde største mobilselskap, og vi ønsker å takke medarbeiderne i Komplett Mobil for en storartet innsats. Det har vært en unik og svært lærerik reise, sier Lars Olav Olaussen, konsernsjef i Komplett Group, i en pressemelding.

I fjor høst la Komplett ned markedsplassen, og trakk seg ut av Finland kort tid senere. Dette for å satse mer på hovedmarkedet i Norge. Nå selges altså også mobilselskapet Komplett Mobil for å satse mer på selskapets kjernevirksomhet. 

Les også: Komplett legger ned markedsplassen

Overføres om kort tid

Komplett Mobils kunder vil overføres til Ice i perioden april til juni. Totalt vil tre ansatte hos Komplett Mobil bli berørt av oppkjøpet. Abonnementene skal på sin side fungere tilnærmet likt som før. 

- Ice er en sterk utfordrer til dagens duopol-situasjon, og et innovativt, prisbevisst og kundevennlig mobilselskap. Vi er derfor trygge på at Ice vil ta godt vare på kundene våre, sier Haakon Dyrnes, administrerende direktør i Komplett Mobil, i en pressemelding.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!