Utvider virksomheten til nabolandet: Lager 157 åpner butikk og netthandel i Norge

Norge blir første land ut i det svenske moteselskapets internasjonale ekspansjon.

Et av Sveriges raskest voksende moteselskap Lager 157, ekspanderer nå til Norge både fysisk og på nett. Dette blir startskuddet for selskapets internasjonale ekspansjon.

- Var visjon og vårt arbeid med å forenkle motebransjen går nå videre utenfor Sveriges grenser. Vi har speidet etter lokaler over lengre tid. Det å kjøre i gang i vårt naboland kommer som følger av vår forretningsplan. Det føles inspirerende og utviklende for hele virksomheten, sier administrerende direktør i Lager 157, Stefan Palm. 

Annonse

Åpner sin 40. butikk i Oslo

Den fysiske butikken åpner dørene i mars, og skal ligge i hjerte av Oslo like ved Glassmagasinet i Møllergata. Dette blir kjedens 40. butikk totalt. 

Selskapet skal allerede ha opplevd ønsker på sosiale medier og hos kundeservice fra nordmenn som ønsker netthandelsleveranser til Norge.

- Det er mitt i myldrende Oslo, der mennesker bor og jobber. Nå skal vi møte dem både i fysisk butikk og digitalt. Vi har allerede etablert en viss kontakt med vårt naboland, ikke minst via våre grensehandelbutikker i Töcksfors og Charlottenberg.  

Med en forretningsmodell og et konsept de mener passer godt inn i Norge, skriver selskapet at de nå skal "ta Oslo med storm". 

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!