Lagerkonsept sluker nok en butikkjede

NetOnNet har gjort stor suksess med sin kombinasjon av netthandel og enkle lagershopper. I våres ble det kjent Siba-kjeden derfor stenges. Nå avvikles nok en kjede.

Det er den danske kjeden ComputerCity som nå skal stenges. Ikke så overraskende, vel vitende om at elektronikkgiganten i våres gjorde det kjent at Siba-kjeden skal avvikles til fordel for NetOnNet.

– Vi har tidligere informert om at vi arbeider for å samle virksomheten under varemerket NetOnNet, og at vi ønsker å foreta foreta en stor satsning ved å ekspandere og utvikle NetOnNets selvbetjeningskonsept samt e-handel. Nå utvider vi NetOnNet ytterligere, og innleder neste fase i denne ekspansjonen ved å etablere NetOnNets unike selvbetjeningskonsept samt e-handel i Danmark, siger Susanne Ehnbåge, VD Netonnet Group.

Annonse

NetOnNet har eid ComputerCity siden 1997. Det finnes nå 10 ComputerCity-butikker i Danmark. Arealet på butikkene er i snitt en tredjedel av arealet som kreves for å lage en NetOnNet Lagershop.

– 9 ComputerCity-butikker i Danmark savner dessverre de rette forutsetningene for å kunne bli forvandlet til NetOnNet Lagershopper og vil derfor avvikles i 2017, og derfor sies 96 medarbeidere opp, sier Susanne Ehnbåge.

I dag starter forvandlingen av den eneste av ComputerCity sine butikker som får bli med videre. Den ligger i Glostrup og vil være gjort om til en NetOnNet Lagershop i 2017.

NetOnNet har i dag 15 Lagershopper i Sverige. Innen årsskiftet vil antallet økes til 21. Neste år får også Norge sin første butikk, med plassering i Stavanger.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!