Lanserer forbrukerportal for kosmetikkbransjen

Pia Sabel Gulling lanserer sammen med Venture Factory og Mediehuset Nettavisen en egen nettside der de samler forbrukernes erfaringer med kosmetikkprodukter.

- Kosmetikkmarkedet er veldig stort, og hver eneste dag markedsføres og selges titusenvis av produkter til både kvinner og menn – produkter som alle lover å gjøre underverker. Fakta er at mange av disse produktene ikke holder det de lover, så derfor har vi utviklet en nettside hvor brukerne selv kan omtale over 13.000 ulike produkter fra et stort utvalg av kosmetikkmerker, forteller Sabel Gulling, som leder Talk About Beauty til Kampanje.

På nettsiden kan brukerne opprette en profil og så kan de anmelde produkter de har erfaring med. Formålet er å samle nyttige og uavhengige produktanmeldelser fra forbrukere. Som belønning får brukerne som bidrar, poeng som igjen gir dem for eksempel rabatter, gavekort og gode tilbud.

Annonse

Pengene håper nettstedet å tjene på provisjon fra nettbutikker (via affiliate-avtaller) og etter hvert også annonseinntekter.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!