Objektiv tjeneste for norske bedrifter: Lanserer Norges første sammenligningsside for nettbetalingsløsninger

Skal gi nettbutikkeiere oversikt over riktig løsning til sitt bruk.

Betalingsløsninger er det som gjør det mulig for deg å akseptere betalinger i din nettbutikk, dette kan være betalinger gjort med for eksempel Visa eller Mastercard, men også med Vipps eller Apple Pay.

Det finnes mange ulike betalingsløsninger og aktører, som kan tilby ulike priser og funksjoner. Rettere sagt er det en jungel av ulike løsninger, og det er lett å bli forvirret.

Annonse

Priskalkulator kan hjelpe deg

Nå kan nettbutikkeiere imidlertid få noe bistand med valg av betalingsløsning via den nylanserte priskalkulatoren, Nettbalingsløsninger.no. En nettside med formål om å hjelpe norske bedrifter med å finne hvilken betalingsløsning som passer best.  

Nettbetalingsløsninger.no er sponset av innløsningsvirksomheten Clearhaus, men det er en selvstendig side som helt objektivt skal sammenligne priser og gebyrer fra hver enkelt part. All informasjonen er hentet inn fra innløserne og gatewayene sine egne nettsider.

Gir oversikt over gebyrer og priser

Det Nettbetalingsløsninger.no gir oversikt over er gebyrer og priser for ulike innløsere og gatewayer.

For å få en priskalkulasjon tilpasset din bedrift kan du skrive inn gjennomsnittlig ordreverdi og antall transaksjoner. Kalkulatoren skal deretter kunne reorganisere rekkefølgen av aktører, der den billigste løsningen som passer dine behov, som for eksempel mulighet for abonnementsbetalinger, blir plassert øverst på listen.

Hvis du allerede har gjort deg opp en mening, kan du også krysse av for den betalingsmåten du vil tilby i din nettbutikk, og på den måten få en oversikt over hvilke innløsere og gatewayer som tilbyr dette.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!