NorgesGruppen satser på mer enn mat: Nå kan du kjøpe livsforsikring på Kiwi

Nesten ett år etter følger NorgesGruppen konkurrenten Rema 1000 og tilbyr sine 2,4 millioner Trumf-kunder livs- og skadeforsikringer.

- Avtalen om forsikringsformidling vil gi nær 2,4 millioner Trumf-medlemmer tilbud om bra forsikringer til konkurransedyktige priser, sier daglig leder av Trumf Forsikring, Sverre Lexow, i en pressemelding.

Og siden Trumf-kundene forventer å få noe i retur for å være tro mot rabattkonseptet, så opparbeider de også nærmest selvsagt Trumf-bonus på forsikringene de sikrer seg.

Annonse

Langt fra først på ballen

NorgesGruppen er langt fra den første dagligvareaktøren som tenker alternativt og litt bredere enn bare brød og melk.

I august i fjor skrev vi om Rema 1000 som ville ta opp kampen med de etablerte forsikringstilbyderne.

- Forsikringsbransjen er moden for digital disrupsjon, og vi skal la teknologien komme kundene til gode, sa Pia Almvang, Rema Forsikrings administrerende direktør, i august i fjor.

Samarbeid med Bergen

Trumf Forsikring AS er eid av NorgesGruppen.

Nyetablerte Trumf Forsikring AS skal formidle livs- og skadeforsikringer levert av Frende Forsikring.

- Ambisjonen vår er å ha et langsiktig samarbeid med Frende, der vi videreutvikler forsikringstilbudet basert på vår kundeplattform og fordelsprogram for å differensiere oss i markedet, sier Lexow.

Forsikringene kan kjøpes på Trumf.no eller på telefon hos en rådgiver på kundesenteret Trumf Forsikring har etablert hos det samarbeidende forsikringsselskapet i Bergen.

 

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!