Nå kan du sikre deg taxfreevarer på nett

Nå kan utenlandsreisende på et knippe utvalgte flyplasser i Norge sikre seg kvota på nett.

Fra 1. mars kan reisende forhåndsbestille taxfree-varer i Travel Retail Norway (TRN) sine butikker på lufthavnene i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand.

Forhåndsbestilling er allerede i gang i Stavanger og ved ankomst til Oslo lufthavn. De øvrige butikkene vil starte med forhåndsbestilling gradvis frem til 1. mars når alle de fem flyplassene skal ha implementert forhåndsbestilling.

Annonse

- Med Klikk & Hent vil det bli enklere å bestille sine taxfree-favoritter. Egne kasser og ferdigpakkede poser vil gjøre at handelen går raskt og effektivt, sier Håkon Fjeld-Hansen, administrerende direktør i Travel Retail Norway.


TAXFREE-KONGEN: Håkon Fjeld-Hansen.

TAXFREE-KONGEN: Håkon Fjeld-Hansen.
Foto: Travel Retail Norway

Bestillingen gjøres ved å gå inn på www.tax-free.no

Moderne handel

Travel Retail Norway vil videreutvikle tjenesten i samarbeid med Avinor for å skape en moderne og sømløs handel.

- I samarbeid med TRN ønsker vi å legge enda bedre til rette for en sømløs reise. Nå kan passasjerene selv skal velge om de skal handle i butikk eller bestille på forhånd og hente produktene ved ankomst til Norge. Dette er vi helt sikre på at styrker handleopplevelsen på norske flyplasser, sier kommersiell direktør i Avinor, Maiken Skirstad Mo.

Hun presiserer at man fortsatt er i en oppstartsperiode, og at man sammen med TRN ønsker å gjøre seg en noen erfaringer sammen med kundene underveis før man eventuelt utvikler produktet videre.

Det er foreløpig et lite skår i gleden:

Transferpassasjerer kan ikke benytte tjenesten ved Oslo Lufthavn.

Annonse

Ved Oslo lufthavn vil det inntil videre ikke være mulig å bruke Klikk & Hent når man skal videre med fly.

Denne begrensningen vil være tidsbegrenset og det arbeides med å implementere løsninger som gjør det mulig for transferpassasjerer å forhåndsbestille.

(Foto: Travel Retail Norway/CC BY 3.0)

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!