Nå skal alle tilbud på nett samles på ett sted

Den nye nettsiden Tilbud.no skal ta formidling av tilbud på nett til nye høyder. Målet er å samle tilbud fra nettbutikker inn i én nettportal.

Eierne av nettsiden Tilbud.no har satt seg et ambisiøst mål. De ønsker å samle attraktive tilbud fra alle nettbutikker i Norge. Tilbud.no henter tilbud automatisk fra nettbutikkene og videreformidler dem til de besøkende. Inntektene får de i hovedsak fra nettbutikkeierne som betaler per klikk.

– Tilbud.no er lansert i sin første versjon, og vi ser på tilbakemeldinger og innspill fra brukerne av systemet slik at konseptet kan bli enda bedre, sier Steinar Rasch, en av gründerne av Tilbud.no i en pressemelding.

Annonse

Tjenesten har så langt fått med seg plattformleverandørene MyStore og 24Nettbutikk på integrasjonssiden. Nettbutikkene til disse to aktørene kan ifølge Tilbud.no enkelt koble seg på tjenesten. I skrivende stund har Tilbud.no samlet 10 673 tilbud fordelt på 129 nettbutikker. I tiden framover vil flere og større butikker bli koblet på og antall tilbud vil øke betraktelig, lover Rasch.

– Målet vårt er å gjøre Tilbud.no til et sted hvor alle vil gå til for å sjekke opp om det de ønsker å kjøpe er på tilbud, før de kjøper det.

Tilbud.no er utviklet av ICV AS, et selskap som utvikler konsepter for internettbaserte tjenester.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!