Nelly satser globalt

Konsernsjef Paul Fischbein fra CDON Group melder at selskapet nå satser globalt med motebutikken Nelly.com.

Nelly har allerede en sterk posisjon i Norden, samt Tyskland, Østerrike, Storbritannia, Nederland og Frankrike. Nettbutikken eies av det svenske børsnoterte selskapet CDON Group som er en betydelig aktør i Norge med nettbutikker som CDON.com, Lekmer.no, Gymgrossisten.no, Members.com, Room21.no og Tretti.no.

En global betaversjon av Nelly.com gjør at det nå blir mulig å handle klær fra Nelly i 60 nye land utenfor EU, inkludert USA og Australia. Varene vil bli levert fra Nellys sentrallager i Falkenberg i Sverige og hele sortimentet vil derfor bli tilgjengelig fra dag én. Leveringstiden forventes å bli 4-10 arbeidsdager, avhengig av land.

Annonse

Målet med den globale betaversjonen er å finne nye lukrative markeder, der de etter hvert vil satse sterkere. Dette er samme strategi som de brukte da de i sin tid åpnet for kunder fra hele EU.

- Lanseringen av en global versjon av Nelly.com er enda et steg i vår vekststrategi for selskapet. Den nye globale nettsiden gjør det mulig for oss å identifisere nye relevante markeder for ytterligere og mer fokusert vekst utenfor EU, på samme måte som de mer intense satsingene i Nederland og Frankrike var et resultat av EU-nettsiden. Lanseringen skjer innledningsvis i mindre skala med en betaversjon og begrensede markedsføringsaktiviteter, sier Paul Fischbein som er konsernsjef i CDON Group i en pressemelding.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!