Nemlig

Nemlig.com er den største matvarebutikken på nett i Danmark og også en av de største i hele Norden.

Totalt omsatte Nemlig.com i 2015/2016 for 888 millioner danske kroner, oppgang på 27 prosent mot året før, med et driftsresultat på minus 66 millioner (en forbedring på 29 % i forhold til året før, hvor tallet var minus 93 millioner).

Etter at Bestseller-eier Anders Holch Povlsen kom inn på eiersiden (eier nå over halve selskapet, men gründer og adm.dir Stefan Plenge sitter fortsatt på 51 prosent av stemmene) har nettbutikken gjort store investeringer og kundene kan bl.a. bestille og få varene levert samme dag.

Annonse

Har gått med store underskudd i flere år, noe de forklarer med store investeringer (de åpnet bl.a i 2015 det de hevder er Skandinavias største vare- og logistikksenter på 36.000 m2 dedikeret til dagligvarer på nettet). Selskapet opplevde også store IT-utfordringer og gikk 96 millioner i underskudd i 2014/2015.

Nettbutikken hadde tidligere også utlevering via bensinstasjoner i København-området, men de har nå har gått bort i fra dette og heller ekspandert til 17 nye steder på Sjælland.

Samlet kan kundene nå velge mellom ca 8500 varer på Nemlig.com.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!