Lanserer snart ny look: Netthandelsgruppen relanserer Weightless.no – skal ta konseptet et steg videre

- Fokuset vårt fremover er mote og fashion for damer.

Netthandelsgruppen eier Tights.no og Comfyballs.no, og utvidet selskapet ytterligere med oppkjøpene av nettkonseptene Soma.no og Weightless.no i fjor. Den sistnevnte står nå ovenfor en relansering, hvor Netthandelsgruppen har ambisjoner om å ta konseptet et steg videre. 

Les også: Netthandelsgruppen vokser - kjøper opp helsekostkonsept 

Annonse

- Overtakelsen av Weightless.no i fjor er en del av vår strategi med å bygge konsepter videre, og skalere opp disse, sier Per William Frøisland, daglig leder i Netthandelsgruppen, til eHandel.com. 

Mote for damer

Weightless.no har tidligere vært kjent for treningsklær og spesielt sine såkalte "rumpebukser", som har blitt markedsført av kjente profiler som bloggeren Sophie Elise Isachsen. Netthandelsgruppen vil på sin side fortsette å selge buksene, men ønsker å utvikle konseptet, i form av et bredere fokus på mote til kvinner. 

Innen kort tid vil dermed både ny look samt nye merker finne sted på den snart oppdaterte siden. 

- Fokuset vårt fremover er mote og fashion for damer, og vi gleder oss til reisen videre.

Tidligere eiere konkurs

Lager Invest, etterfølgeren av Weightless AS, som var de tidligere eierne av nettbutikken, gikk på sin side konkurs for noen få dager siden. Dette har imidlertid ingenting å gjøre med Weightless.no, som lever videre. 

- Alle kunder som har ordre på vei, i retur eller ønsker å komme i kontakt vil få den hjelp og service de trenger. Weightless.no blir ikke påvirket således, og vi regner med å være oppe med ny look innen få dager. 

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!