Vil bli netthandelkjede: Netthandelsgruppen vokser – kjøper opp helsekostkonsept

Eierne av Tights og Comfyballs kjøper nå opp nytt konsept fra Midsona til sin netthandelkjede.

Netthandelsgruppen er en av Norges mest voksende selskaper som driver flere nettsteder og merkevarer. De eier blant annet nettbutikkene Tights.no og Comfyballs.no. Nå meddeler gründerraketten at de også har kjøpt opp hele konseptet til Soma.no av helse- og velvære selskapet Midsona. 

Soma er en helsekostbutikk på nett, og tilbyr produkter innen kosttilskudd og supermat. Dette er en svært voksende trend, men det er ingen som har tatt stor nok plass i denne vertikalen i Norge ennå mener Netthandelsgruppen. Tiden er med dette inne synes de. 

Annonse

- Vi ønsker å ta en plass i helseskostvertikalen, da ingen har tatt iHerb posisjonen i Norge ennå, sier daglig leder i Netthandelsgruppen, Per William Frøiland til Ehandel.com.Daglig leder i NHG Per William Frøisland og aministrerende direktør i Midsona Christoffer Mørck signerer kjøpskontrakt. Foto: Pressebilde: Netthandelsgruppen

Den amerikanske virksomheten IHerb omsetter for rundt 300 millioner kroner i Norge, og Somas nye eiere har et ønske om å ta noen andeler her i fra. 

Utvider sortimentet 

Det er ikke alltid like lett å få hylleplass for helsekostprodukter i norske butikker, og Netthandelsgruppen har dermed et sterkt ønske om å utvide sortimentet og bli et helsested på nett der flere kan selge produktene sine. 

- Det som er spennende med disse produktene er at det er ekstremt vanskelig å få hylleplass i Norge, spesielt utenlandske produkter. Derfor vil vi invitere folk som nå ikke har distribusjon til å selge varene sine hos oss, sier Frøisland.

Hastighet er viktigst 

Når det gjelder logistikk har selskapet sitt lager plassert på Ryen, der det viktigste er at varer blir levert så hurtig som mulig, enten om det kommer hjem på døren eller kunden velger å plukke opp på deres pick-up-point på Ryen. 

- Logistikkmessig har vi taktisk plassert vårt lager på Ryen innenfor ring 3, der vi kan være sentrale på Østlandet. Hastighet er det viktigste for oss. 

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!