Skjønnhetsbutikk får en makeover: NordicFeel lanserer ny hjemmeside

Følger etter søsterbutikken Eleven.

I slutten av september fikk skjønnhetsbutikken på nett Eleven en makeover. Nettbutikken tok et nytt tak rundt sin grafiske profil og lanserte samtidig en ny side. 

Eleven har nå også fått en søsterbutikk etter at de kjøpte opp NordicFeel, og kunne nylig fortelle om selskapets plan om å skape et "skjønnhetens ICA" med NordicFeel.

Annonse

I forbindelse med dette ble det avslørt at NordicFeel også sto ovenfor en makeover.

- I NordicFeels tilfelle var den lilla fargen veldig viktig for dem. Så vi beholder den, men gjør den litt mer oppdatert. I tillegg jobber vi med gode priser, det er fortsatt viktig, men vi vil ikke skrike ut hva vi gjør idag, sa CEO i Eleven og NordicFeel, Pernilla Barkman nylig.

- En mer moderne tone

Idag meddeler selskapet at NordicFeel har fått en ny hjemmeside i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Logotypen har også fått et ansiktsløft, selv om den lilla fargen beholdes.

- NordicFeels nye profil inneholder en oppdatert fargepalett og logotypen har blitt renere og mer tidløs. Den lilla fargen som er sterkt forbundet med varemerket, beholdes som primær farge, men kommer i en mer moderne tone, skriver selskapet i en pressemelding. 

Målet med den nye siden skal være å skape "en personlig shoppingopplevelse" og designet sies å være mer brukervennlig enn den tidligere siden. Målet er selvsagt også å muliggjøre en økt tilstedeværelse i de nordiske landene. 

- Vi har brukt lang tid på å analysere data, studere brukervennligheten og samle informasjon om vår målgruppe innen vi begynte å bygge vår nye plattform. Det vil jeg si er suksessfaktoreren når vi idag lanserer den nye siden, sier Björn Carling, CTO i NordicFeel. 

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!