Nordisk E-handelssertifisering satser i Norge

Det svenske selskapet Nordisk E-handelssertifisering lanserer merket Sertifisert E-handel på det norske og danske markedet.

Mot et årlig gebyr kan en nettbutikk bli sertifisert og benytte merket Sertifisert E-handel, forutsatt at nettbutikken oppfyller en rekke krav fra Nordisk E-handelssertifisering. Om nettbutikken får alvorlige eller tilbakevendende klager, og der kunden ikke får oppreisning eller erstatning, vil den sertifiserte nettbutikken få sin sertifisering opphevet. På denne måten skal man sikre at en nettbutikk som er godkjent Sertifisert E-handel faktisk er trygg å handle i, noe som igjen skal gi økt kundetillit og høyere konverteringsrate for nettbutikkene som er godkjent.

I Norge har Trygg E-Handel driftet av Virke E-Handel så langt vært ledende innen sertifiseringer av nettbutikker i Norge, men de får nå altså konkurranse av Nordisk E-handelssertifisering som hevder de har vel 700 sertifiserte nettbutikker i Sverige. I tillegg finnes selskaper som Trustpilot og Prisjakt som begge lar kundene selv gi tilbakemeldinger på sine opplevelser i form av karakterer og fritekst.

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!