Norsk nettbutikkplattform spiller på lag med svensk stjerneskudd

Svenske Returnado med Haider Abdo i spissen gjør returer om til inntekter. Det kan Fredrik Greens drøyt 1300 nettbutikker nyte godt av.

Den norske nettbutikkplattformen 24Nettbutikk skal jobbe tett med svenske Returnado i tiden som kommer.

Returnado, med Haider Abdo i førersetet, ble i fjor nominert til Framtidens Entreprenør av Svenska Dagbladet - samt Carnegie Bank, og fikk inn kapital fra Wellstreet og SU inkubator.

Annonse

Fredrik Green, daglig leder i 24Nettbutikk vil gjennom samarbeidet kunne tilby sine 1300 nettbutikker en god løsning på en av sine kunders største utfordringer; returer.

- Håndtering av returer er en av de store utfordringene som e-handelsbransjen fortsatt ikke har løst på en tilfredsstillende måte. Vi har i dialog med mange av våre butikkeiere fått bekreftet at dette også er noe som holder dem våkne om natten. Vår viktigste oppgave som leverandør er å tilby løsninger som gjør det enklere å drive nettbutikk. Sammen med Returnado, og gjennom deres innovative løsning, vil vi kunne forenkle returprosessene for våre kunder - og ikke minst for våre kunders kunder, sier Green i en pressemelding.

Returer blir inntekter

Returnado, som ofte omtales som et Klarna for returer, er en svensk startup som gjennom å fokusere på rekonvertering gjør returer om til inntekter for nettbutikkene, samtidig som tjenesten legger til rette for en svært intuitiv returprosess for konsumentene.

24Nettbutikk, med kunder som blant annet Starbucks och Birkenstock, er en av Norges største netthandelsplattformer med drøyt 1300 nettbutikker som kunder. Selskapet har en ambisiøs vekststrategi for 2017-2018 der Returnado kommer til å være en av pilarene.


Haider Abdo.

Haider Abdo.
Foto: Annika Falkuggla

- Når vi møtte 24Nettbutikk så føltes valget av partner helt riktig. Vi deler de samme tankene om hvordan returer bør håndteres, og hvordan vi sammen kan skape positive verdier for nettbutikkene og deres konsumenter. Gjennom samarbeidet kan vi tilby markedets beste returhåndtering for både nettbutikkene og konsumentene, samtidig som både vi og 24Nettbutikk styrker vår markedsposisjon, sier Abdo.

Vil sette standarden

Returnado har som mål å sette en ny standard for hvordan klager og returer håndteres innen netthandelen. Samarbeidet med Fredrik Green er et viktig steg på veien.

For å kunne vokse hurtigere og skape et solid fundament i Norge har man knyttet et partnerskap selskapene imellom.

Annonse

Samarbeidet innebærer at Returnado bygges inn i 24Nettbutikk for å sømløst kunne tilbys til alle nettbutikker som bruker plattformen. Innen årets slutt er ambisjonen at alle nettbutikker skal kunne ha tilgang til løsningen integrert i sine butikker.

(Foto: 24Nettbutikk)

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!