Nettgründere får internasjonal anerkjennelse: Norsk retail-app blant verdens mest innovative – i selskap med Amazon og Walmart

Daglig leder Roy Snapa er stolt over å havne på samme liste som selskaper som Amazon og Walmart.

Handleriets app, som vi gjorde en større sak på tidligere i år, med mål om mindre svinn og mer nettsalg, har nå fått internasjonal anerkjennelse.

- Dette er en full netthandel. Det er tre apper i en app. Det fins apper som har oppskrifter, det fins apper som kan hjelpe deg med matsvinn, og det fins apper hvor du kan handle mat. Denne hjelper deg med alt. Du har oppskriftene, du har hele sortimentet til Handleriet.no og den hjelper deg med å redusere matsvinn ved at du kan kjøpe smartere, sa daglig leder Roy Snapa i Handleriet.no til eHandel.com den gang. 

Annonse

Handleriet.no nevnes nå blant storaktører som Amazon, Nike, Walmart og Starbucks. Det er bransjenettstedet Retail Insiders som har anerkjent Handleriet.no som besittende av en av verdens mest innovative retail-apper i rapporten ''Digital Retail Innovations Report 2018''.

Blant verdens mest innovative retail-løsninger

I rapporten løfter et panel med verdensledende eksperter frem de 60 mest innovative digitale retail-løsningene det siste året.

- Det er litt uvirkelig at appen til Handleriet.no havner på listen over de mest innovative
digitale retail-løsningene i verden. Det viser at gode digitale idéer også kan komme fra mindre aktører med begrensede ressurser, sier en stolt Snapa.

Han forteller at Handleriets mål som selskap er å ta sosialt ansvar. Derfor er det naturlig å
jobbe for at kundene kaster mindre mat.

- Det er vårt ansvar som selskap å jobbe for et bærekraftig og godt samfunn. Vi ønsker å lede vår dagligvarebransje i riktig retning, og denne appen er et av våre bidrag, sier Roya Snapa.

Havner også på annen toppliste i rapporten

I tillegg til å havne på topp 60 listen over verdens mest innovative retail-apper, havner Handleriet.no i rapporten på topp 20 listen over de 60 appene som har størst potensiell fordel for selskapene de tilhører. Kriteriene brukt her er nivået av fordel innovasjonen leverer innen retailerens organisasjon. Innovasjonen har en materiell innvirkning som også potensielt kan øke over tid.

Handleriet.no/Total Ctrl kommer inn som nr 20 på listen denne listen, mens Amazon Go, Pizza Express/Flyt og Asos Pay Later/Klarna er selskapene som havner på henholdvis plass nr 1, 2 og 3. 

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!