Polarn O. Pyret: Nytt butikkonsept skal gi nytt liv til butikkene

Polarn O. Pyret tar nästa stora steg och öppnar den första butiken med ett helt nytt butikskoncept.

Med åpningen av den nye flaggskipet på Hamngatan i Stockholm, er målet å skape en moderne kundeopplevelse i de fysiske butikkene.

- Nå gjør vi en gradvis oppgradering av våre butikker, hvor vår største butikk i PK-huset er den første som blir vårt flaggskip. Til slutt kan våre kunder få en samlet opplevelse av vår oppdaterte Polarn O. Pyret-konsept, sier konsernsjef Nanna Hedlund i en pressemelding.

Annonse

- Vi investerer tungt og investere i både våre butikker og vår e-handel, til tross for den tøffe klimaet i detaljhandelen, og vi er stolte av vår fine resultater som viser at vår markedsposisjon er svært relevant for dagens foreldre, fortsetter Hedlund.

Det oppdaterte forretningskonseptet er basert på Polarn O. Pyrets nordiske arv med lyse farger. Ambisjonen har vært å skape et miljø som inspirerer både barn og voksne uten å miste fokus på klærne, heter det i pressemeldingen.

Polarn O. Pyret hadde i forrige regnskapsår en nettoomsetning på 723 millioner svenske kroner, hvorav netthandelen stod for 13 prosent. Kjeden har avvikende regnskapsår som ble avsluttet 30.september,

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!