Innvier sitt første distribusjonssenter i Norden: Nytt lager skal halvere leveringstiden til nordiske Zalando-kunder

Mest avanserte automatiseringsteknologien i selskapets historie.

I dag innvier Zalando sitt nyetablerte distribusjonssenter i Brunna, som ligger rett utenfor Stockholm i Sverige. Sammen med partneren Ingram Micro skal de nå ha bygget det mest avanserte lageret i Zalandos historie. 

Med den strategiske geografiske plasseringen av lageret, skal det være mulig å halvere leveringstiden til kundene i Norden. 

Annonse

- Lagerlokalene er utrustet med den mest avanserte automatiseringsteknologien i Zalandos historie. Takket være det strategisk plasserte distribusjonssenteret kommer leveransetidene til nordiske kunder å bli halvert, lover Zalando i en pressemelding. 

30 000 kvadratmeter

Lageret er på 30 000 kvadratmeter, hvor selvstyrte mobile roboter av sorten "GreyOrangeButlers" skal supplere de ansatte med å laste av og transportere varer. Dette vil gjøre arbeidet mye mer effektivt. Stockholm-kundene vil kunne få varene levert samme dag, mens kundene i de øvrige hovedstedene i Norden vil motta forsendelsene dagen etter. 

- Norden har vært en av de raskest voksende regionene for Zalando, og vi vil øke veksten, både i form av avkastning og aktive kunder. For å kunne gjøre det må vi komme nærmere våre nordiske kunder. Med å forkorte leveransetidene gjennom å åpne et distribusjonssenter i Sverige og tilby et sterkt nordisk utvalg er avgjørende for vår fremtid, sier Kenneth Melchior, Zalandos sjef for Nord-Europa. 

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!