Nytt samarbeid skal senke terskelen for å starte nettbutikk

Plattformleverandøren Mystore og betalingsleverandøren Klarna tilbyr nå nettbutikker med forhåndsintegrert kredittkort- og fakturaløsninger uten faste kostnader.

Gjennom en såkalt «Native partnerintegrasjon» tilbys nå alle Mystores kunder betalingsløsningen Klarna Checkout. Klarna Checkout har fått mye oppmerksomhet for sin enkelhet som har medført redusert kundefrafall for mange nettbutikker, men samtidig har løsningen fått kritikk fra en del mindre nettbutikker for sine høye faste kostnader. Med det strategiske samarbeidet med Mystore håper Klarna å endre på dette.

Gjennom Klarnas Native Partner program vil alle Mystore sine nye butikker automatisk signeres og integreres med Klarna Checkout. For butikkene betyr dette ingen administrasjon, oppstartskostnader eller månedsavgifter, melder selskapene i en felles pressemelding.

Annonse

Mystore er Klarnas første Native Partner i verden, men Klarna utelukker ikke at flere vil komme både i Norge og resten av verden.

- Dette partnerskapet gir oss og Mystore et revolusjonerende tilbud til markedet, spesielt med tanke på at butikkene ikke trenger å tenke på integrasjoner, og ikke har faste månedlige kostnader. Vi gleder oss til å se effekten av dette gjennom salgsøkning både på desktop og mobile enheter hos nettbutikkene, sier Fredrik Green som er country Manager hos Klarna i Norge.

Både Mystore og deres nettbutikker tilbyr i stadig økende grad tjenester og varer globalt. Gjennom partnerskapet med Klarna får Mystore nå en viktig alliansepartner mot fortsatt vekst internasjonalt. Mystore-butikkene kan nemlig tilby lokale og populære betalingsmåter i alle markeder der Klarna tilbyr Klarna Checkout, som per i dag inkluderer Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Storbritannia og Østerrike. Klarna Checkout vil innen kort tid også lanseres i USA.


Y. Larsen

Y. Larsen

- Vi er stolte og glade over å kunne levere dette unike tilbudet til våre eksisterende og nye kunder sammen med Klarna. Begge parter har arbeidet hardt for å forenkle prosesser, og gjøre det mulig å lynraskt kunne sette opp en butikk med Klarna Checkout inkludert. Med dette tilbudet kan hvem som helst komme i gang med å selge varene sine på nett, og i tillegg ha den beste kasseløsningen på markedet ferdig satt opp uten integrasjon, og uten faste kostnader, sier Yngve Larsen, daglig leder hos Mystore.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!