Nytt europeisk land står for tur: Rigger seg til for Cocopanda-liv i Østerrike

Netthandels-kongen fra Sørlandet er klar for å sminke et nytt europeisk land. Nå leter han etter en markedssjef med tysk-kunnskapene inntakt.

Av drøyt 700 millioner i omsetning for Brandsdal Group i fjor utgjorde sminke og skjønnhet på nett nesten 500 millioner kroner.

Mens Einar Øgrey Bransdal og selskapet han eier før gjorde seg bemerket med auksjonsnettstedet Netthandelen.no, har vinden snudd de siste årene.

Annonse

De nye pengemaskinene heter Blivakker.no på det norske nettmarkedet, og Cocopanda i Sverige, Danmark, Finland og Tyskland.

Og om kort tid ruller sminketoget også inn i Østerrike.

Leter etter Østerrike-sjef

Nå er han på jakt etter en markedssjef som skal jobbe dedikert med Cocopanda i alpelandet, hvor norske XXL nylig etablerte seg med sin første fysiske butikk utenfor Norden.

Sent torsdag kveld la Øgrey Brandsdal ut følgende melding på sin Facebook-side:

«Guten Tag, sprechen sie deutsch? Ich habe eine frage fur dich. Altså, ifølge mine tysk-kunnskaper så sier jeg: God dag, snakker du tysk? Jeg har et spørsmål til deg. Med andre ord: Cocopanda/Blivakker skal utvide til Østerrike, og i den forbindelse er vi på jakt etter en tysk/østerriksk person til å jobbe hos oss i Brandsdal Group på Mjåvann».

Brandsdal Group har også lagt ut en stillingsannonse på det tyske nettstedet Gründerszene.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!